Algemene informatie

ALGEMENE INFORMATIE

Volleybalvereniging WSV was tot 1 januari 2000 onderdeel van de voormalige Warnsveldse omni-vereniging WSV. Toen is besloten om zelfstandig verder te gaan.

De vereniging telt inmiddels ruim 300 leden. Leuk is dat het aantal mini- en jeugdleden de laatste jaren steeds toeneemt. De helft van de leden is jonger dan 16 jaar.  De vereniging beschikt dus over een goede basis: de jeugd! WSV biedt voor iedereen mogelijkheden. Onze jongste leden zijn ongeveer 7 jaar, terwijl  we eveneens leden kennen die de 60 al gepasseerd zijn.


Men kan spelen op verschillende niveau's:


TW-coolMini's.
De jongste volleyballertjes in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Voor deze leeftijd is het minivolleybal ontwikkeld, aangepaste veldgrootte en spelregels om de eerste beginselen van het volleybal onder de knie te krijgen. De allerjongsten beginnen met circulatievolleybal. Er is een onderverdeling in verschillende klassen, afhankelijk van de spelervaring.

Junioren.
Jeugdvolleybal in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Ook hier geldt een onderverdeling in verschillende prestatieniveau's In principe komen geen gemengde teams voor. Omdat we in onze jeugd willen investeren, bieden we de selectieteams twee trainingen per week aan!

Senioren.
Voor iedereen van 18 jaar en ouder. Er zijn 5 damesteams en 4 herenteams. Heren 1 speelt promotie klasse in de regio Oost. Dames 1 speelt in de 1e divisie.

Recreanten.
WSV kent zowel een mix als een dames recreantengroep. Beide groepen trainen 1 keer per week. Daarnaast spelen zij met enkele teams mee in de recreantencompetitie in de regio Nieuw Gelre.

 

WSV, bovenal vereniging!!

Als je denkt dat WSV alleen volleybal speelt, heb je het mis. De vereniging scoort hoog als het om verenigingsactiviteiten gaat. Wat te denken van een eigen jeugdkamp, diverse toernooien en de jaarlijkse vrijwilligersavond. Dit gaat allemaal niet vanzelf. Zoals bij elke vereniging moet het nodige georganiseerd worden. WSV kent een bestuur, commissies en kaderleden die allemaal op basis van vrijwilligheid ervoor zorgen dat de vereniging blijft draaien.
 
Wat als ik wil volleyballen bij WSV
Neem contact op met het secretariaat en maak een afspraak voor een eerste training. De trainingstijden staan elders op deze website. Iedereen kan bij WSV 3x meetrainen zonder kosten om te bekijken of het allemaal bevalt. Daarna beslis je of je lid wilt worden. De Technische Commisie bekijkt wat met jouw spelniveau en ervaring de mogelijkheden zijn. Samen met jou wordt aan de hand van je interesses besproken in welk team je dan het beste kunt gaan spelen.

duik1

Banner sponsoren

Limburgia 25 jaar de feestmakers! Beukerstraat 83 tel.: 0575-545250 websus - Websitebouw, webwinkels en websupport So I am | loopbaan coaching | studie keuze | Testen en Coaching | Stress - en - Burnoutbegeleiding | Re-integratie BB Optiek Zien & Horen | WARNSVELD (bij Zutphen) | Uw opticien voor brillen en lenzen Tapijt, vinyl, laminaat, pvc, gordijnen, vitrage en zonwering onder 1 dak! Slooten van den Boogaart / Eén goede reden om te switchen van accountant? Wij geven u er  zeven! lydia lingerie Advies  Zutphen - lingerie van A tot H cup leo groote instituut - grote doelen bereik je samen Gronus - Met hulp van Gronus, houdt u de regie in eigen handen HOUX Jouwsportzaak Nieuwstad 17    7201 NK Zutphen sportcomplex De Kei in Warnsveld Optisport Warnsveld B.V sporthal sportzaal horeca fitness

Boarding sponsoren

innovatie makelaars wsv volleybal vereniging sponsorJumbo Bouma Brummen Zutphen sponsor van WSV Volleybalhoux sport boarding sponsor wsv volleybalvos autobedrijf voorst wsv volleybal warnsveld zutphenhouse of bagz boarding sponsor wsv volleybal zutphenhubo warnsveld zutphen sponsort wsv volleybalregio bank warnsveld wsv volleybal vereniging sponsoruw nieuwbouw woning ook boarding sponsor van wsv volleybalheel huus boarding sponsor van WSV volleybal Warnsveld zutphenNew York Pizza Zutphen boarding sponsor van WSV VolleybalHilarius reclamemakars bord sponsor wsv volleybal warnsveld zutphen

Ballen sponsoren

Jan Onstenk badkamer installatie wsv volleybal ballensponsor

 

autobedrijf schoolderman zutphen wsv volleybal ballensponsor

bouwbedrijf haafkes veldwachter ballensponsor van wsv volleybal

Algemene informatie

Volleybalvereniging WSV was tot 1 januari 2000 onderdeel van de voormalige Warnsveldse omni-vereniging WSV. Toen is besloten om zelfstandig verder te gaan.

De vereniging telt inmiddels ruim 300 leden. Leuk is dat het aantal mini- en jeugdleden de laatste jaren steeds toeneemt. De helft van de leden is jonger dan 16 jaar. De vereniging beschikt dus over een goede basis: de jeugd! WSV biedt voor iedereen mogelijkheden. Onze jongste leden zijn ongeveer 7 jaar, terwijl we eveneens leden kennen die de 60 al gepasseerd zijn.


Lees meer...

Nevobo Nieuws

Geen feed gevonden